Contact


Doe mee!

De werkgroep Leeuwarden is sinds 2013 actief en heeft destijds onder andere actie gevoerd tegen lokaal gebruik en verkoop van onkruidbestrijders met glyfosaat, tegen de ontgroening van Leeuwarden en tegen het ontvangst nemen van een kievietsei door de burgemeester. De groep is klein gestart en gedeeltelijk uitgestroomd naar afdeling Fryslân en de Provinciale Staten.

Er zijn nieuwe, enthousiaste actieve leden die deze weg verder bewandelen. In 2016 is de werkgroep Leeuwarden dan ook een nieuw leven ingeblazen. Zo is er een demonstratie gevoerd bij het Provinciehuis in Leeuwarden tegen het afschieten van 200.000 ganzen en hiermee Animal Rights Nederland en België gehaald. In 2017 heeft de werkgroep verschillende acties opgezet in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, waarmee de Partij voor de Dieren Leeuwarden voor het eerst heeft meegedaan. En met succes: inmiddels heeft de Partij voor de Dieren een zetel in de gemeenteraad van Leeuwarden!

Contact
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die mee willen helpen om een nieuw geluid te laten horen binnen de gemeente. Je kunt ons volgen op: https://www.facebook.com/PvdDLeeuwarden/

Per mail zijn we bereikbaar op: leeuwarden@partijvoordedieren.nl

Vragen of suggesties?

Ziet u in uw omgeving iets waarbij de Partij voor de Dieren van betekenis zou kunnen zijn? Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over zaken die u graag besproken zou zien? Neem ook dan contact met ons op! Stuur dan een e-mail naar: leeuwarden@partijvoordedieren.nl.