Contact

Welkom bij Partij voor de Dieren Leeuwarden!De werkgroep Leeuwarden is sinds 2013 actief en opgericht door o.a. Janet Visser. Zij hebben destijds actie gevoerd tegen lokaal gebruik en verkoop van onkruidbestrijders met glyfosaat, tegen de ontgroening van Leeuwarden en tegen het ontvangst nemen van een kievietsei door de burgemeester. De groep is klein gestart en gedeeltelijk uitgestroomd naar afdeling Fryslân en de Provinciale Staten.
 

Er zijn nieuwe enthousiaste, jonge en actieve leden die deze weg verder bewandelen. In 2016 is de werkgroep Leeuwarden dan ook een nieuw leven ingeblazen.  Zo hebben wij een stille demonstratie gevoerd bij het Provinciehuis in Leeuwarden tegen het afschieten van 200.000 ganzen en hiermee Animal Rights Nederland en België gehaald. In 2017 heeft de werkgroep verschillende acties opgezet in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, waarmee de Partij voor de Dieren Leeuwarden voor het eerst heeft meegedaan. En met succes: inmiddels heeft de Partij voor de Dieren een zetel in de gemeenteraad van Leeuwarden.
 

Contact
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die mee willen helpen om een nieuw geluid te laten horen binnen de gemeente. Je kunt ons volgen op: https://www.facebook.com/PvdDLeeuwarden/ 

Heb je een vraag voor ons, wil je graag iets voor de Partij voor de Dieren Leeuwarden betekenen of kunnen wij juist iets voor jou betekenen? Stuur dan een e-mail naar: leeuwarden@partijvoordedieren.nl.